Canva - Drawing for Psychologic Test

Teme webinarii

Serie de webinarii EQ “Antrenament mental pentru dezvoltarea inteligentei emotionale”

  • Cat dureaza dragostea?

Unii spun ca dragostea dureaza 3 ani, in timp ce altii cred ca toata viata. Tu cum votezi? Inteligenta relationala face diferenta dintre o relatie buna si una obositoare sau toxica. Cercetarile arata ca exista mai multe tipuri de cupluri si unele sunt mai vulnerabile decat altele. Vom descoperi care e formula cuplului in care dragostea dureaza toata viata.

  • Cum sa ne modificam dispozitia emotionala negativa”

Suntem ceea ce facem, iar creierul nostru stie cel mai bine acest lucru. Sa astept sa am dispozitia necesara ca sa fac un lucru sau sa-l fac chiar daca sunt indispus? Copiiii , partenerul, toti cei dragi noua au nevoie de atentie, iar noi  avem nevoie de timp pentru noi. Cum sa ne creem rutine comportamentale noi?

Care sunt nevoile de baza .pe care le folosim in relatii? Este importanta frumusetea in alegerea unui partener? Care sunt miturile care duc la distrugerea cuplului?

  • Cum sa ne antrenam pentru succes?

n perioada pandemiei unii aleg panica, altii calmul absolut. Dar, cum e mai bine? Antrenamentul pentru succes incepe cu a invata sa gresesti. Oamenii de succes fac mai putine greseli?

Trainer webinarii

Camelia Stavarache  este presedintele Asociaitie de Psihoterapie Integrativa si coordonatorul clinicii Psihosucces. A scris 4 carti.

Este gratuit.

Completeaza formularul de inscriere din acest link inregistrare webinar

Webinarii

1 webinar pe saptamana gratuit

Tehnica pentru identificare nevoi relationale (Isabella Nubolloni-, formator international in psihoterapia integrativa, Italia)

Acceseaza acest link pentru a te inregistra la webinarul “Metode pentru dezvoltarea inteligentei emotionale” care are loc in fiecare miercuri, la 18.00

Inregistreaza-te