Passion2Success

4 Provocari incitante ca sa descoperi daca esti facut sa fii vindecator de suflete

Marketing by

 

Dă-i un SHARE pe Facebook daca ai prieteni care vor sa-l intreaca pe Tata Freud .

Minicurs GRATUIT pentru cei care iubesc dezvoltarea personala sau isi doresc sa devina terapeuti  

  • Puzzle psy 1: faci cunostinta cu primul tau pacient virtual-fetita care isi iubea mama chiar daca primea bataie
  • Puzzle Psy, a doua provocare, 5 pacienti dificili iti intra in cabinet. Ce faci?
  • Provocarea 3: Iepurele Toto si secretele din cabinet ca sa nu-ti mai fie frica de greseli
  • Provocarea 4: Care calitate conteaza cu adevarat ca sa -l invingi pe Freud?

Despre Camelia Stavarache

“Sunt psiholog, cu certificare internationala  in psihoterapie si presedintele Asociatiei de psihoterapie integrativa. M-am specializat in programul “Emotii  exprimate facial” la Institutul Paul Eckman ( studiile lui au stat la baza serialului Lie to me). Am realizat prima nastere sub hipnoza din Romania in 2007.  Am scris 5  carti.

Am visat de micuta sa ma fac medic, dar in liceu m-am indragostit de psihologie.  

 

 

 

Nu reuseam sa platesc nici chiria, dar mi-am propus sa castig primii 1000 de dolari 

Primul pacient a plecat fara sa plateasca. Mi-a fost jena sa-i cer banii.  Am asteptat sa intrebe el: ” cat costa?”. Cu urmatorul mi-am invatat lectia si i-am spus eu, cat il costa de la telefon. Primul cabinet l-am deschis in stil mare, langa Hilton.  Era scumpa chiria, 500 de dolari, plus vreo doua chirii in avans. Pentru ca am ramas fara bani, zugravitul si amenajarea,  le-am facut impreuna cu sotul meu.  Era foarte entuziasmata si visam sa am un mare succes. M-am dezumflat repede cand am vazut ca ma intinsesem mai mult decat ma tinea plapuma.    Cei dragi imi spuneau sa renunt, pentru ca nu castigam mai nimic. Am descoperit    “Legea atractiei”, asa ca ii raspundeam sotului “ ca m-am programat sa castig 1000 de dolari si o sa fie bine”. 

 Cabinetul  langa Hilton, a fost prima greseala de incepator. La scurt timp, am bifat-o si pe urmatoarea:  mi-am angajat o secretara. Dupa 6 luni, am renuntat la ea, iar dupa alte 6 am inchis cabinetul. Cheltuielile erau asa de mari in raport cu veniturile,, ca aduceam si bani de acasa. De ziua mea, nu am mai vrut cadouri, le-am spus tuturor  sa-mi dea bani ca sa-mi platesc chiria.   

 De la cabinetul  ultracentral, m-am mutat in cabinetul unui  doctor, intr-o cameruta. M-am simtit ca in povestea Print si Cersetor. Chiria era insa 80 de dolari.  Din acel moment, am inceput sa castig primii bani din psihoterapie. Fiecare client aducea inca unul-doi si usor-usor, am inceput sa cresc.

Passion2Success

 

4 Provocari  Incitante ca sa Descoperi  daca esti facut sa fii vindecator de suflete

MINICURS GRATUIT pe emal pentru viitorii  psihoterapeuti

Marketing by

 

Dă-i un SHARE pe Facebook daca ai prieteni care vor sa-l intreaca pe Tata Freud .